Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Vi har telefontid måndag till fredag från kl 8 till kl 16
Huvudkontor
Tel.: 
0171-41 54 00

Vi hjälper dig med ditt byggprojekt 

Teknisk Försäljning och Support

Kundservice

 

 

Huvudmeny

You are here

Snygga akustikplattor som ger rummet en god ljudmiljö

Snygga akustikplattor som är en fröjd för ögon och öron

Låt dig inspireras av vackra och funktionella akustikplattor för innertak och väggar från Gyptone! De bidrar till snygg design, trivsam inomhusmiljö och ett gott klimat i byggnader med höga krav på god ljudmiljö. Välvda tak eller runda väggar är några exempel på kreativ design som kan skapas med Gyptone.  Skivorna i storformat, Gyptone BIG, kan även användas till uppbyggnad av akustikväggar. 

Ljudabsorbenter med unik arkitektonisk design

De olika mönstren, formaten och systemen ger stor flexibilitet och många möjligheter att skapa unika lösningar som bidrar till en spännande arkitektur i rummet. Ljusarmaturer, spotlights och ventilation kan integreras i ett nära och naturligt samspel med innertaket eller väggen och ger en lugn och enhetlig design. De funktionella och estetiska akustikplattorna reducerar efterklangstiden och förbättrar taluppfattbarheten och kan användas i olika typer av byggnader t. ex. skolor, på sjukhus, kontor eller i bostäder. Med olika kanter kan bärverket var dolt eller synligt och skivorna fasta eller demonterbara. 

Sunt inomhusklimat

Med Gyptone akustikundertak får du renare luft och ett bättre inomhusklimat.  Alla akustikplattor i  formatet 600 x 600 mm med kant A och E15, samt BIG Boards är försedda med Activ’Air, en patenterad teknologi, som aktivt bryter ner VOC-emissioner, t.ex. formaldehyd, till inaktiva bindningar. Activ'Air-teknologins verkningsgrad är testad genom mätningar som utförts vid Eurofins ackrediterade testlaboratorium. Testerna visar att Activ'Air bryter ned upp till 70 % av formaldehydkoncentrationen i en kontrollerad testmiljö.

Hållbar produktion

Gyptone akustikplattor för innertak och väggar tillverkas av gips som är ett rent naturmaterial. Gips innehåller inga miljöskadliga ämnen och avger inga emissioner. De har hållbara och lättskötta ytor och är enkla att reparera och har därmed mycket lång livstid och låga underhållskostnader. Gyptone akustikplattor är en kretsloppsprodukt och tillverkas till stor del av återvunnet material.

Akustikundertak som gör det möjligt att skapa arkitektoniskt spännande uttryck i rummet

Låt dig inspireras

Hämta inspiration från Gyptone galleri. Här finns lösningar för skolor, kontor, vårdlokaler, hotell, handel m.m.

Ceiling Sales Manager Fredrik Berg

Kontakta oss

Ceiling Sales Manager Fredrik Berg är specialsäljare för Gyptone-sortimentet.

Akustikundertak som är lätta att montera

Förutom de goda estetiska och akustiska egenskaperna är Gyptone akustikskivor mycket enkla att montera både i tak och på vägg. Se monteringsfilmer