You are here

Jobba på Gyproc

Gyproc AB är din partner inom lättbyggnadssystem för hållbart byggande. Gyproc AB i Bålsta, norr om Stockholm, utvecklar, tillverkar och marknadsför lättbyggnadssystem med gipsbaserade byggskivor till byggbranschen i Sverige.

Gyproc AB har ca 120 anställda och omsätter ca 500 MSEK. Företagets Huvudkontor och fabrik finns i Bålsta, med försäljning i hela landet. 

Lättbyggnadstekniken har tagit en allt större andel av byggandet år för år och Gyproc är ledande på marknaden inom lättbyggnadsteknik med gipsskivor. Tekniken omfattar byggsystem för mellanväggar, bjälklag, innertak och ytterväggar.

Gyproc AB ingår i den franska koncernen Saint-Gobain, som består av mer än 1200 konsoliderade företag med ca 190 000 anställda. 

Lediga jobb

Distriktsäljare till Norrland

Gyproc söker nu en distriktssäljare som ska trivas med att bygga och underhålla långsiktiga relationer och med uppgiften att bygga förtroende för Gyproc´s lösningar.

Som distriktssäljare så kommer du att självständigt och aktivt underhålla relationer med främst befintliga kunder men viss nykundsbearbetning kan också förekomma, målgruppen är återförsäljare av Gyproc´s produkter och byggföretag. I rollen ingår också att identifiera potentiella projekt i samverkan med säljteamet.

Du strukturerar och driver ditt eget arbete men har också ett stöd från kundservice och teknisk support. 

Tjänsten innebär resor inom distriktet Norrland (Söderhamn och norrut) och du utgår från din hemort som vi tror är Umeå, Örnsköldsvik eller Skellefteå med omnejd.  

Du rapporterar till försäljningschefen.

Vem är du?

Vi tror att du har erfarenhet från byggbranschen, kanske har du jobbat i en arbetsledarroll eller med försäljning inom bygg? Du kan läsa och förstå ritningar och har gärna grundläggande kunskaper inom byggteknik. Du är en relationsbyggande säljare med ett eget driv som sätter stort värde i personligt ansvar och ärlighet. Du är en social, strukturerad och tålmodig person som jobbar resultatinriktat.

Vad kan Gyproc erbjuda dig?

Gyproc erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling i en internationell koncern, Saint-Gobain. Du får arbeta med produkter och lösningar som är ledande på marknaden tillsammans med ett starkt säljteam.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Gyproc med Experis. Du söker tjänsten via www.experis.se annons id: 19893

Har du några frågor om tjänsten, din ansökan eller processen så är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Åsa Nordell på telefon 072-221 58 73 eller mail asa.nordell@se.experis.com

Sista ansökningsdag är 28/4 2017

Välkommen med din ansökan!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kunskap

Vi är stolta över den erfarenhet och kompetens som finns i vår organisation och vi sätter en ära i att ständigt utvecklas och förbättras.