Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Vi har telefontid måndag till fredag från kl 8 till kl 16
Huvudkontor
Tel.: 
0171-41 54 00

Vi hjälper dig med ditt byggprojekt 

Teknisk Försäljning och Support

Kundservice

 

 

You are here

Gyproc stödjer Yrkes-SM i Malmö 11--13 maj

3 Maj 2016
Gyprocstödjer Yrkes-SM i Malmö

Den 11-13 maj avgörs vilka ungdomar som är bäst i Sverige inom sina yrken. Skolor från hela Sverige har anmält elever från bland annat bygg- och anläggningsprogrammet till Yrkes-SM på Malmömässan.

Branschens stöd är viktigt för tävlingarna. Byggföretagen och de fackliga organisationerna lägger grunden för tävlandet i byggyrkena. Utöver det behövs engagerade partners som bidrar med material, utrustning och verktyg. Därför är det glädjande att Gyproc, ISOVER och Weber, samtliga inom Saint-Gobain-koncernen, har tecknat avtal om att bidra med bl.a. gipsskivor, stålreglar, isolering, murbruk och kakelfix till tävlingsgrenarna murning, träarbete och plattsättning.

– Det känns extra bra att just Saint-Gobain har valt att gå in som partner till byggtävlingarna inom Yrkes-SM. De har ett omvittnat engagemang i de internationella yrkestävlingarna och detta stöd är mycket värdefullt, säger Lars Tullstedt, Sveriges Byggindustrier.

– För oss är det en självklarhet att bidra. Våra produkter används av skickliga yrkesarbetare över hela världen och det är naturligt att vi därmed stödjer dessa yrkestävlingar, säger Per Redtzer, Commercial Director, Saint-Gobain Sweden.

Inom kategorin träbyggnad deltar 12 elever som kommer att regla och gipsa väggar. De har sin hemvist i Sala, Lund, Bollnäs, Lidköping, Uppsala och Piteo. 

 

Nyhetsbrev från Gyproc