Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Vi har telefontid måndag till fredag från kl 8 till kl 16
Huvudkontor
Tel.: 
0171-41 54 00

Vi hjälper dig med ditt byggprojekt 

Teknisk Försäljning och Support

Kundservice

 

 

You are here

Ny självhäftande profil ger snygga kantavslut och minskar behov av spackel

21 Augusti 2013

Gyproc AquaBead L-trim är en ny lättmonterad och självhäftande profil som gör det möjligt att få gipsavslut och kanter raka och snygga. L-trim har ett vattenaktiverat lim som skapar en exceptionellt god vidhäftning på gipsväggen.

Aquabead L-trim är mycket lätt att hantera och bearbeta.  Varken infästningsmedel eller specialverktyg behövs för att montera profilerna. L-trim kapas enkelt till önskad längd med grov sax och det självhäftande pappret aktiveras av vatten som sprutas på med hjälp av en sprejflaska. Profilen är klar att spacklas efter bara 30 minuter. Hålperforeringen tillåter spackelmassan att försegla profilen permanent till väggen. Flera profiler kan kapas samtidigt till önskad längd med såg.

- L-trim underlättar gipsmontage mot färdig yta t.ex fönster eller dörr. Du får snygga avslut och behovet av spackel eller fogmassa mot den färdiga ytan minskar, säger Peter Örn, Business Development Manager.

Fakta: Profilen L-trim är tillverkad av en mycket stark polymerkärna som är belagd med papper på bägge sidor och perforering för optimal vidhäftning av spackelmassan. Utformningen och kombinationen med papper-plast-papper gör profilen stöttålig vilket förhindrar bucklor och sprickor.


Nyhetsbrev från Gyproc