Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Vi har telefontid måndag till fredag från kl 8 till kl 16
Huvudkontor
Tel.: 
0171-41 54 00

Vi hjälper dig med ditt byggprojekt 

Teknisk Försäljning och Support

Kundservice

 

 

You are here

Slagtåliga och snygga gipshörn med Gyproc AquaBead

18 September 2011

Gyproc AquaBead är ett användarvänligt självhäftande hörnskydd för snabb och enkel montering av utvändiga hörn med gipsskivor. Hörnskyddet ger mer slagtåliga hörn än traditionella hörnprofiler av stål.

Gyproc AquaBead är tillverkat av en mycket stark polymerkärna som är belagd med papper på bägge sidor samt perforering för optimal vidhäftning av spackelmassan på hörnet.

Hög slagtålighet
Hörnskyddets avrundade hörn hjälper till att dölja eventuella fel och variationer i gipsskivans kant samtidigt som den överträffar slagtåligheten hos de flesta metallbeslag som lätt kan få bucklor vid stötar eller slag.

Snabbt och enkelt montage utan specialverktyg
Aquabead är mycket lätt att hantera och bearbeta. Hörnskyddet kräver varken infästningsmedel eller specialverktyg för att monteras. Flera hörnprofiler kan kapas samtidigt till önskad längd med såg.

-Den enkla bearbetningen, den låga vikten, och det självhäftande limmet, gör att arbetstiden minskar väsentligt för snickarna och montörerna. Samtidigt som det blir ett bättre slutresultat . Även målarnas jobb underlättas då skyddet sitter fast bättre på hörnet, säger Peter Örn, produktchef på Gyproc.

AquaBead kapas enkelt till önskad längd med grov sax och det självhäftande pappret aktiveras av vatten som sprutas på med hjälp av en sprejflaska. Hörnskyddet är klart för att spacklas efter bara 30 minuter.

Läs mer om produkten finns på www.gyproc.se där det också är möjligt att beställa eller ladda ned broschyrmaterial.

För mer information

Kommersiella frågor 
Försäljningschef Göran Larsson 
tel. 070-265 54 35
e-post: goran.larsson@gyproc.com

Tekniska frågor
Teknisk Support
tel. 0171-41 54 80
e-post: teknisksupport.gyprocse@saint-gobain.com

Beställning av trycksaker
Order service Niklas Bodin
tel. 0171 41 54 76
e-post: order.gyprocse@saint-gobain.com

Nyhetsbrev från Gyproc